1 / 3

An abandoned warehouse turned into a loft and studio.

2019, Barcelona ES.

An abandoned warehouse turned into a loft and studio.

2019, Barcelona ES.

A project that develops around two patios: a bigger one with loads of light, and a smaller that ensures good crossed natural ventilation.

A project that develops around two patios: a bigger one with loads of light, and a smaller that ensures good crossed natural ventilation.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The kitchen, living, dining and main bedroom are parallel to the big patio (13’5m x 4m) originally built with Catalan vaults ceiling.

The bathroom and the studio are organised around the smaller patio. Darkness is embraced by compressing and lowering the ceiling thus enhancing the transition between spaces.

The bathroom and the studio are organised around the smaller patio. Darkness is embraced by compressing and lowering the ceiling thus enhancing the transition between spaces.

The bathroom and the studio are organised around the smaller patio. Darkness is embraced by compressing and lowering the ceiling thus enhancing the transition between spaces.

White hexagonal mosaic from an old ceramic factory was used to increase light reflexion in the main patio. These tiny mosaics required a flexible netting for quicker installation, a process done in the studio.

White hexagonal mosaic from an old ceramic factory was used to increase light reflexion in the main patio. These tiny mosaics required a flexible netting for quicker installation, a process done in the studio.

LOCATION: Barcelona, Spain
AREA: 110+30sqm
YEAR: 2019
CLIENT: Private
PHOTOGRAPHY: Luis Diaz Diaz

LOCATION: Barcelona, Spain
AREA: 110+30sqm
YEAR: 2019
CLIENT: Private
PHOTOGRAPHY: Luis Diaz Diaz

LOCATION: Barcelona, Spain
AREA: 110+30sqm
YEAR: 2019
CLIENT: Private
PHOTOGRAPHY: Luis Diaz Diaz

LOCATION: Barcelona, Spain
AREA: 110+30sqm
YEAR: 2019
CLIENT: Private
PHOTOGRAPHY: Luis Diaz Diaz

LOCATION: Barcelona, Spain
AREA: 110+30sqm
YEAR: 2019
CLIENT: Private
PHOTOGRAPHY: Luis Diaz Diaz

A Loft and Studio in an abandoned warehouse.

Read More
See Images

Studio Profile

We are Marina Huguet & Andy Penuela, M.Arch from ETSAV, Barcelona, Spain. Now based in Barcelona, we were once a nomad office.

Work-and-travel gave us the opportunity to collaborate (up-until-today) in countries like Sweden, France, Colombia, USA, Malaysia & Indonesia.

We believe that context shapes form. Our task is to understand the specific context of each project and to work the relationships between detail, material, space & scale.

We train our eyes through photography. We love books. We collect lamps. We are constantly questioning and learning by listening.

Contact

For commisions and project inquiries, please email: info@mhap.studio

or call us / text us on:
+34 615 290 684

or come visit our studio at:
C/Loreto 46 Barcelona
08029 ES

Vacancies

Three to six month internships available, please send Portfolio, CV and cover letter to: info@mhap.studio

Follow us

Instagram @mh.ap

Credits

Web Design
Studio Wan

Build
David Penuela

All Rights Reserved
MH.AP Studio 2019